Produk

Produk minuman kopi pracampuran ini dihasilkan dengan adunan kopi Arabica bersama kulit buah Manggis sebagai bahan asas serta campuran Madu Lebah,Garam Bukit,Halia dan Koko.
Rasanya yang istimewa adalah yang asli tanpa sebarang perasa atau pewarna tambahan.Sesuai diminum oleh semua golongan tanpa mengira usia.Satu sachet D’Stana Manggis adalah
untuk bancuhan secawan tanpa perlu tambahan gula atau pemanis. Baik untuk penghadaman dan menguruskan badan.

Kandungan : 
- Kulit Manggis
- Garam Bukit
- Madu Lebah
- Halia
- Kopi arabica
- Koko


 Kebaikan Kulit Manggis
Memberi tenaga, mencegah sakit urat saraf, mencegah kemurungan / kegelisahan / cemas,anti penuaan, toksik dalam badan, mencantikkan kulit, membuang kolesterol jahat, merendahkan tekanan, mengurus dan mengurangkan berat badan, cegah sakit tulang / gusi berdarah / merendahkan suhu badan, anti katarak sejenis penyakit mata yang menyebabkan rabun teruk.

Kebaikan Garam Bukit
Mengimbangkan tekanan, meleraikan gumpalan sel-sel , meningkatkan kandungan oksigen dalam tubuh, melarutkan sebarang pengumpulan kalsium, membekalkan zat mineral berbentuk ionik yang seimbang, melaraskan sistem saraf, membantu pembaharuan semua sel-sel serta pergerakan otot-otot usus, menguatkan tenaga batin dan penyembuhan penyakit kulit.

Kebaikan Madu Lebah
Madu mempunyai banyak khasiat yang dapat menyembuhkan pelbagai jenis penyakit. Selain itu mengandungi zat-zat penting yang diperlukan oleh tubuh badan untuk meningkatkan stamina. Madu sesuai untuk tubuh badan kerana ianya mempunyai zat seperti :
* Karbohidrat, Protein, Asid Amino, Vitamin dan Mineral.
* Kandungan sumber antibodi didalam madu berupaya melawan penyakit dan membunuh kuman.

Kebaikan Halia

Khasiat halia dalam merawat pelbagai penyakit bukan saja diketahui menerusi kaedah tradisional malah dibuktikan oleh pakar-pakar perubatan moden.Menurut satu laporan, kandungan aktif dalam halia yang dikenali sebagai gingeroles memberi kesan apabila ia meresap ke dalam badan.Halia atau nama saintifiknya Zingiber officinale dari keluarga zingiberaceae kaya dengan kandungan kalium (125 miligram), fosforus (63mg) dan kalsium tenaga (52 kilokalori) selain protein, karbohidrat, gentian, vitaminC dan niasin.